Skip to main content

Pirineu XS® 2023

Els Amics de l’Atletisme de Bagà i l’Escola Trail de l’Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bagà, organitzen la Pirineu XS, la versió infantil de la Salomon Ultra Pirineu.

La prova tindrà lloc el dissabte 30 de setembre de 2023 a la localitat de Bagà (Berguedà).

Programa

Dissabte, 30 de setembre

7:00h – 9:00h: Recollida de dorsals de la Pirineu XS al pati de l’Escola Galceran de Pinós de Bagà. És imprescindible portar la signatura de l’AUTORITZACIÓ DE MENORS i el MANIFEST per part del pare, mare o tutor del participant. Serà requisit indispensable per poder participar a la prova. Les sortides seran a la plaça Catalunya i les arribades seran a la plaça Galceran de Pinós (pl. porxada).

9.10 h: Fotografia oficial amb tots els participants a la plaça Porxada.

9.15 h: Sortida cat. Cadet.

9.20 h: Sortida cat. Infantil.

9.25 h: Sortida cat. Aleví.

9.30 h: Sortida cat. Benjamí.

9.35 h: Sortida cat. Prebenjamí.

9.40 h: Sortida cat. Minibenjamí.

11.00 h: Entrega de premis Pirineu XS.

Durant tot el matí s’organitzaran activitats lúdiques per a tots els participants.

Els horaris són orientatius i, a partir de la 1a sortida, podrien patir lleugers avançaments o endarreriments.

En cas de pluja, les categories Minibenjamí, Prebenjamí, Benjamí i Aleví faran activitats lúdiques al pavelló esportiu de Bagà de les 9:30 h fins a les 11 h.

Circuit

La prova es desenvoluparà en sis circuits de muntanya (segons la categoria), pels voltants del municipi. Les categories i les distàncies són les següents:

  • Cat. MINIBENJAMÍ, nascuts del 2017 en endavant (6 anys o menys): 1 km aprox.
  • Cat. PREBENJAMÍ, nascuts entre 2015 – 2016 (7 i 8 anys): 2 km. aprox.
  • Cat. BENJAMÍ, nascuts entre 2013 – 2014 (9 i 10 anys): 3 km. aprox.
  • Cat. ALEVÍ, nascuts entre 2011 – 2012 (11 i 12 anys): 4 km. aprox.
  • Cat. INFANTIL, nascuts entre 2009 – 2010 (13 i 14 anys): 5 km. aprox.
  • Cat. CADET, nascuts entre 2007 – 2008 (16-15 anys): 6 km. aprox.

TRACKS

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 13 € pels federats i de 15 € pels no-federats.

La inscripció es realitzarà a través d’aquest ENLLAÇ a partir del 15 de març, les inscripcions es tancaran el divendres dia 29 de setembre a les 12 del migdia, AQUÍ per consultar la LLISTA d’INSCRITS.

Només es garanteix que tindran obsequi de l’esdeveniment (samarreta, etc.), els  participants que facin la preinscripció a través de la web abans del diumenge dia 24 de setembre a les 12 de la nit.

Les inscripcions estan limitades a 500 participants en total. També estan limitades a 70  participants per categoria. Si sobren places, s’ompliran per rigorós ordre d’arribada a la  taula de recollida de dorsals fins a una hora abans de la sortida de la prova.

La signatura de l’autorització de menors i del manifest per part del pare, mare o tutor del nen/a menor, seran requisits imprescindibles per poder participar a la prova.

Senyalització i avituallaments

Els RECORREGUTS estaran senyalitzats amb marques de cinta de plàstic de color viu.

Hi haurà un avituallament a la zona d’arribada un cop finalitzada cada cursa.

En els circuits, hi haurà un punt d’avituallament d’aigua a la meitat del recorregut.

Material

Cal que tots els participants portin calçat i roba esportiva adequada per córrer per la muntanya. Si el dia és fred o plujós s’aconsella portar gorra, guants i peces d’abric.

Premis i Classificacions

Tots els participants obtindran una medalla a l’arribada.

Es donaran trofeus als 3 primers i a les 3 primeres de cada categoria.

Els participants que s’hagin inscrit abans del dia 24 de setembre a les 12 de la nit tindran dret a una samarreta i altres obsequis. Els que ho facin després no ho tenen garantit i dependrà de la disposició que hi hagi en aquell moment.

La classificació general es publicarà a la web oficial de l’esdeveniment, www.ultrapirineu.com.

En cas que l’organització s’hi vegi obligada, podrà modificar aquest reglament. Les modificacions serien degudament comunicades a través de la web.

*En cas que l’organització s’hi vegi obligada, podrà modificar el present reglament. Les modificacions serien degudament comunicades a través de la web.

Acceptació

Els pares/tutors i els familiars dels participants de la prova entenen que els corredors participen voluntàriament i sota la seva pròpia responsabilitat, per tant exoneren de tota responsabilitat a l’organització de la prova i convenen en no denunciar a l’entitat organitzadora, col•laboradors, patrocinadors i altres participants, així com tampoc iniciar cap reclamació de responsabilitat civil contra les esmentades parts.

Així mateix, autoritzen a l’organització de la cursa, a gravar imatges de la mateixa, utilitzar-les i difondre-les per tots els mitjans inclòs internet, amb finalitats de promoció difusió i publicitat de la prova; respectant en tot cas els drets dels participants. La inscripció de la prova implica l’acceptació del present reglament.

Contacte: Per qualsevol dubte o aclariment, podeu remetre un correu electrònic a la següent direcció: atletismebaga@gmail.com